Mariondegroot.nl | Step the Mind | Portfolio | Kookhoek | Culture Clash | Marion in China |
Je bent niet ingelogd

carpaccio

mijn lievelings voorgerecht


land: ItaliŽ
moeilijkheid:
tijd: 10 minuten
categorie: Voorgerecht
toegevoegd door: Saskia
toegevoegd op: 28 augustus 2005
waardering: Er zijn nog geen waarderingen gegeven.
pittigheid: niet pittig
Bevat: Rundvlees, Zuivel, Noten

ingrediënten (voor 2 personen):
  • 1 verpakking carpaccio van de supermarkt (hierin zit ook dressing en parmezaanse kaas)
  • pesto
  • zongedroogde tomaten
  • pijnboompitten
  • krulsla

bereiding:
  1. Maak een cirkel van krulsla op een bord.
  2. Leg de carpaccio erop.
  3. Strooi de dressing en de parmezaanse kaas er overheen.
  4. Leg de zongedroogde tomaten en de groene pesto (6 keer 1/2 tl op het bord.
  5. Rooster de pijnboompitten een paar minuten op het vuur.
  6. Strooi de pijnboompitten over het gerecht heen.
tip: Je kunt ook naar de slager gaan voor verse carpaccio, alleen de carpaccio van de supermarkt (waar de dressing en parmezaanse kaas al bij zit) is ook super lekker en veel goedkoper.
Reacties:

Er zijn nog geen reacties

Er zijn nog geen gelinkte items