Mariondegroot.nl | Step the Mind | Portfolio | Kookhoek | Culture Clash | Marion in China |
Je bent niet ingelogd

Schnitzel Hungarian Style

(Cheese)-schnitzel with spaghetti and coleslaw


land: Hongarije
moeilijkheid:
tijd: 30 minuten
categorie: Hoofdgerecht
toegevoegd door: Flip
toegevoegd op: 31 augustus 2005
waardering: Er zijn nog geen waarderingen gegeven.
pittigheid: niet pittig
Bevat: Varkensvlees

ingrediënten (voor 4 personen):
  • 4 (cheese)Schnitzels.
  • box of Spaghetti
  • Regular sachet spaghetti sauce.
  • Coleslaw or cabbage
  • Bell pepper, leek, tomato and an onion
  • 1 can of paprika powder.
  • 1 Lemon
  • Cheese

bereiding:
  1. Fry the schnitzels.
  2. Boil the spaghetti and make a tasty sauce with the leek, tomato, onion and spices
  3. Cut the cabbage into small strips and put these in the fridge, optionally with a dressing.
  4. At the end, put the sauce with the spaghetti, put the schnitzel on top, and the cabbage on the side.
tip: Squeeze a lemon over the schnitzel and sprinkle it with cheese. Add the paprika powder. Yummie!
Reacties:

Er zijn nog geen reacties

Er zijn nog geen gelinkte items