Mariondegroot.nl | Step the Mind | Portfolio | Kookhoek | Culture Clash | Marion in China |
Je bent niet ingelogd

Mixed vegetables

Just fried vegetables as you know them from your local chinese restaurant.


land: China
moeilijkheid:
tijd: 10 minuten
categorie: Hoofdgerecht
toegevoegd door: chrystal
toegevoegd op: 14 januari 2006
waardering: Er zijn nog geen waarderingen gegeven.
pittigheid: niet pittig
Bevat:

ingrediënten (voor 4 personen):
  • 225 g chinese cabbage
  • 100 g baby corn
  • 125 g broccoli
  • 2 small carrots
  • oil
  • salt
  • 1 tsp light brown sugar
  • 200 ml broth
  • 1 tbsp soy sauce
  • sesame oil

bereiding:
  1. Cut the chinese cabbage into wide strips. Cut the corn into three pieces. Cut the broccoli in manageable pieces and slice the carrot.
  2. Heat oil in a stir-frying pan and add the vegetables in. Fry briefly in 2 minutes.
  3. Add some salt to taste, and the sugar and the broth. Stir well. Add the soy sauce and the sesame oil bij, and stir well. Done!
tip: Of course also possible with other vegetables. You can steam the broccoli before frying, so it is more soft.
Reacties:

Er zijn nog geen reacties

gerelateerde thema's

* China