Schnitzel Hungarian Style (Kaas)-schnitzel met spaghetti en (kool)salade |
land: Hongarije moeilijkheid: ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() tijd: 30 minuten categorie: Hoofdgerecht toegevoegd door: Flip toegevoegd op: 31 augustus 2005 waardering: Er zijn nog geen waarderingen gegeven. pittigheid: niet pittig Bevat: Varkensvlees, Zuivel |
ingrediënten (voor 4 personen):
- 4(kaas)Schnitzels.
- pak Spaghetti
- Standaardpakje spaghettisaus.
- Koolsalade.
- Parika, prei, tomaat en een ui.
- 1 Blikje paprikapoeder.
- 1 Citroen.
- Kaas.
bereiding:
- Bak de schnitzels.
- Kook de spaghetti en maak een lekkere saus met de prei, tomaat, ui en kruiden.
- Snij de kool in kleine reepjes en leg deze in de koelkast, eventueel met dressing toegevoegd.
- Aan het einde de spaghetti en de saus bij elkaar, schnitzel erop en de kool ernaast.
Reacties:
Er zijn nog geen reacties