Mariondegroot.nl | Step the Mind | Portfolio | Kookhoek | Culture Clash | Marion in China |
Je bent niet ingelogd

auberremko

eigenlijk gewoon aubergine met geitenkaas


land: Nederland
moeilijkheid:
tijd: 15 minuten
categorie: Voorgerecht
toegevoegd door: remko
toegevoegd op: 2 september 2005
waardering: Er zijn nog geen waarderingen gegeven.
pittigheid: niet pittig
Bevat: Zuivel, Noten

ingrediënten (voor 4 personen):
  • 2 aubergines
  • 200 gram zachte geitenkaas
  • 4 sjalotjes, gesnipperd
  • 1 teentje knoflook, fijngehakt
  • 2 eetlepels olijfolie
  • 500 gram zwarte olijven
  • 50 gram amandelschaafsel
  • zout en peper

bereiding:
  1. Snij de aubergines in plakjes en rooster deze.
  2. Bak de sjalotjes en de knoflook mee in olijfolie.
  3. Voeg de olijven en amandelen toe.
  4. Breng het geheel op smaak met zout en peper.
  5. Verdeel de aubergine op borden, en leg de geitenkaas er in plakjes op, zodat deze kan insmelten.
tip: wijnsuggestie: droge fruitige witte wijn (categorie 2 van c1000)
Reacties:

Er zijn nog geen reacties

Er zijn nog geen gelinkte items