Mariondegroot.nl | Step the Mind | Portfolio | Kookhoek | Culture Clash | Marion in China |
Je bent niet ingelogd

Pittige komkommer

In China is dit een koud voorgerecht, maar het is ook lekker als bijgerecht.


land: China
moeilijkheid:
tijd: 5 minuten
categorie: Bijgerecht
toegevoegd door: chrystal
toegevoegd op: 12 september 2005
waardering: Er zijn nog geen waarderingen gegeven.
pittigheid: pittig
Bevat:

ingrediënten (voor 2 personen):
  • 1 Halve komkommer
  • 1 limoen
  • 1 lombok peper
  • 1 teentje knoflook
  • azijn
  • zout

bereiding:
  1. Snij de komkommer in dunne schijfjes, en doe deze in een diep serveerkommetje.
  2. Snij de knoflook en het pepertje fijn. Doe deze in een klein mengkommetje. Knijp de limoen hierin uit, en voeg twee eetlepels azijn toe. Voeg naar smaak wat zout toe, en roer door elkaar.
  3. Giet dit sausje over de komkommerschijfjes, en roer het om zodat het sausje goed in de schijfjes kan trekken. Serveren!

Reacties:

Er zijn nog geen reacties

gerelateerde thema's

* China