Mariondegroot.nl | Step the Mind | Portfolio | Kookhoek | Culture Clash | Marion in China |
Je bent niet ingelogd

Thailand

Mijn favoriete land: Thailand. Heerlijk eten, prachtige omgeving en de allerliefste mensen.

Horapa
uitleg door chrystal23 juni 2007
Horapa-blaadjes zijn een soort basilicumblaadjes. Er zijn twee soorten thaise basilicum: Horapa en Krapao. De eerste gaan in de thaise curry, de tweede worden gebakken met gehakt tot Phad Krapao

Krapao
uitleg door chrystal23 juni 2007
Krapaoblaadjes zijn een soort basilicum. Er zijn twee soorten: Horapa en Krapao. De eerste gaat in de thaise curry, de andere wordt gebakken met gehakt voor phad krapao.

vissaus
uitleg door chrystal17 juni 2007
In de thaise keuken wordt vissaus erg veel gebruikt. Het stinkt ontzettend, maar toch is het een goede smaakmaker. Het voegt een zoutige, licht-visachtige smaak toe aan het recept.

Phad Krapao
recept door chrystal31 mei 2006
Simple but good, minced meat with thai basil

Phad Krapao
recept door chrystal31 mei 2006
Simpel maar lekker, gehakt met thaise basilicum

Tom Kha Kai
recept door chrystal29 april 2006
Heerlijke Thaise kipensoep met kokosmelk en een citroensmaak. Niet als vooraf maar voor naast de rijst!!

Thai soup with chicken and coconut milk
recept door chrystal29 april 2006
Delicious coconut milk soup with a lemon flavour. Not as a starter but with rice!!

Chicken with Cashew nuts, optimised
recept door chrystal 2 februari 2006
My optimised version of the thai chicken with cashew nuts. This is how I like it best!

Kip met Cashewnoten, optimised
recept door chrystal 2 februari 2006
De zelf-geoptimaliseerde versie van de thaise kip met cashewnoten. Zo vind ik hem het lekkerst!

Thoeng thong
recept door chrystal29 augustus 2005
Gouden zakjes. Een lekkere snack voor tussendoor, als voorgerecht of als bijgerecht.


Reacties:

Er zijn nog geen reacties