Mariondegroot.nl | Step the Mind | Portfolio | Kookhoek | Culture Clash | Marion in China |
Je bent niet ingelogd

Truchas al Horno

Forel uit de oven op z'n Spaans. Met liefde voor ons gemaakt door Rosa bij de Hermanos Rojas.


land: Spanje
moeilijkheid:
tijd: 45 minuten
categorie: Hoofdgerecht
toegevoegd door: chrystal
toegevoegd op: 23 september 2008
waardering: Er zijn nog geen waarderingen gegeven.
pittigheid: niet pittig
Bevat: Varkensvlees, Vis, Noten, Alcohol

ingrediënten (voor 4 personen):
  • 4 forellen
  • 4 plakjes ham of spek
  • knoflook
  • peterselie
  • witte wijn
  • paddestoelen of champignons
  • gemalen peper
  • wat bloem
  • olie en zout
  • amandelen (geschaafd of heel)

bereiding:
  1. Maak de verse forel schoon en kruid ze binnenin met zout, peper, gehakte knoflook en peterselie. Doe er ook een plakje ham of spek tussen.
  2. Bestrooi de vissen met bloem en bak ze in veel hete olie.
  3. Leg de vissen dan in een ovenschaal en strooi er de champignons, amandelen en de wijn bij.
  4. Zet dit een kwartier in de oven.
  5. Smullen!
tip: Als je vegetariŽr bent, mag je natuurlijk het plakje ham weglaten.
Reacties:

Er zijn nog geen reacties

Er zijn nog geen gelinkte items