Mariondegroot.nl | Step the Mind | Portfolio | Kookhoek | Culture Clash | Marion in China |
Je bent niet ingelogd

Espinacas a la Crema

Gewoon spinazie a la crème? Zoiets, maar dan met een verrassende variatie!


land: Spanje
moeilijkheid:
tijd: 30 minuten
categorie: Bijgerecht
toegevoegd door: chrystal
toegevoegd op: 23 september 2008
waardering: Er zijn nog geen waarderingen gegeven.
pittigheid: niet pittig
Bevat: Noten, Zuivel, Alcohol

ingrediënten (voor 5 personen):
  • 1 kg gesneden spinazie
  • pijnboompitten
  • rozijnen
  • whisky
  • room
  • zout en peper
  • olijfolie

bereiding:
  1. Kook de spinazie met wat zout gaar.
  2. Giet de spinazie af en voeg er wat zout en olie aan toe. Doe er de pijnboompitten en rozijnen bij.
  3. Voeg dan een klein glaasje whisky toe en laat dit even goed warm worden.
  4. Voeg als laatste de room toe.

Reacties:

Er zijn nog geen reacties

Er zijn nog geen gelinkte items