Mariondegroot.nl | Step the Mind | Portfolio | Kookhoek | Culture Clash | Marion in China |
Je bent niet ingelogd

Gekookte aardappelen met peterselie

Een lekkere variatie op gekookte aardappelen, die het net wat meer dimensie geeft. Ik heb het gegeten bij John en Elena, de vader en stiefmoeder van Kate.


land: Verenigde Staten
moeilijkheid:
tijd: 30 minuten
categorie: Hoofdgerecht
toegevoegd door: chrystal
toegevoegd op: 15 januari 2006
waardering: Er zijn nog geen waarderingen gegeven.
pittigheid: niet pittig
Bevat:

ingrediënten (voor 2 personen):
  • 6 vastkokende aardappelen
  • een takje peterselie
  • zout en peper

bereiding:
  1. Was de aardappelen, maar schil ze niet.
  2. Kook de aardappelen in ruim water ongeveer 20 minten, totdat ze gaar zijn, maar wel nog stevig.
  3. Laat de gekookte aardappelen even afkoelen, en snijd ze dan in partjes.
  4. Hak de peterselie fijn, en strooi deze, samen met wat peper en zout, over de aardappelen. Roer het geheel door elkaar, en serveer met een lekker stukje vlees en groenten.
  5. Eet smakelijk!

Reacties:

Er zijn nog geen reacties

Er zijn nog geen gelinkte items