Mariondegroot.nl | Step the Mind | Portfolio | Kookhoek | Culture Clash | Marion in China |
Je bent niet ingelogd

EZ kerrieschotel eenpansgerecht

hele snelle, gezonde en lekkere eenpansmaaltijd met vis en kerrie


land: Nederland
moeilijkheid:
tijd: 20 minuten
categorie: Hoofdgerecht
toegevoegd door: Wepbje
toegevoegd op: 27 februari 2006
waardering:
pittigheid: niet pittig
Bevat: Vis

ingrediënten (voor 2 personen):
  • 2 ons koolvisfilet (=2 stukjes)
  • aardappels
  • handje rozijnen
  • 1 prei
  • water
  • zout, peper, kerrie, ketjap, tamarinde (of azijn/citroen)

bereiding:
  1. aardappels in stukjes net onder licht zout water zetten in een pan.
  2. hierop de rozijnen en dan de prei.
  3. bovenop de bevroren koolvis leggen.
  4. op de koolvis wat zout, ketjap en tamarinde (of azijn/citroen) aanbrengen.
  5. afdekken met deksel.
  6. hoog vuur tot het kookt, dan laag vuur tot alles gaar is (ca. 15 min.?). goed de deksel erop houden anders gebeurt er niet zo veel met de vis.
  7. afmaken met peper en een boel kerrie.
  8. opeten!
tip: garneren met wat atjar tjampoer.
Reacties:

Wepbje

Uhm je moet ook nog de kerrie erover/erdoor doen!

Er zijn nog geen gelinkte items